Clinica Dentara
Clinica Dentara Home Despre Clinica Dentara Servicii Clinica Dentara Preturi Clinica Dentara Galerie Clinica Dentara Intrebari

Laborator Dentar

Laborator

Pentru a obtine un rezultat estetic optim, echipa de tehnica dentara trebuie sa aiba o viziune clara a ceea ce este artistic posibil si functional corespunzator. De aceea, avem laborator propriu de tehnica dentara si tehnicieni experimentati si talentati.

Un tehnician dentar ceramist este un artist foarte priceput care modeleaza, picteaza, sculpteaza si supune arderii materialele ceramice dentare. Un tehnician dentar ceramist trebuie sa aiba ani de pregatire in arta si stiinta cosmeticii dentare, ceramicii, portelanului si a materialelor aferente.

Rezultatul vizual al oricarei transformari cosmetice dentare este rezultatul final nu numai al stomatologului specializat in cosmetica dentara, dar si al tehnicianului dentar.

Ceea ce multi oameni nu inteleg este ca, pentru a avea o replica frumoasa a unui dinte natural, fiecare dinte are parte de un design absolut special, unic, si este facut de mana. Fiecare dinte este ca o sculptura - o mica opera de arta. Dintii pot fi sculptati pentru a rezulta o forma mai masculina, sau un zambet mai feminin, sexi sau sportiv.

Laboratorul nostru prelucreaza manual fiecare dinte pentru un design personalizat care se potriveste fetei, zambetului si personalitatii tale. Efectuat corect acesta arata si este perceput ca dinte natural.

Servicii Profesionale
Servicii Clinica Dentara
Servicii Clinica Dentara
Servicii Clinica Dentara
Servicii Clinica Dentara
Servicii Clinica Dentara
Servicii Clinica Dentara
Servicii Clinica Dentara
Servicii Clinica Dentara

Va stam la dispozitie in zilele de luni, miercuri si vineri, intre 14.00 si 18.00.


Adresa: Str. Turturelelor, vis-a-vis de nr. 36
Tel: 0723.711.773